News RSS

Saatiin taas vähän täydennystä hyllyihin &lisätty verkkokauppaan.

Read more

Arcadia, HabiStat, Pro T5 Kit, Reptiles, ShadeDweller, T5, T8, Terraario, UVB -

Tänään saatiin täydennystä arcadialta & joitakin uusia tuotteita myös. Lisäillään verkkokauppaan.  (eli roinaa on nurkat pullollaan =)) Sitten odotellaan repashyn täydennyksiä ja terraarioita. Stay tuned. Ja nähdään huomenna.

Read more

Pangeaa saatiin lisää varastoon. Pakasteitakin tuli taas viikolla. Arcadialta tulossa täydennystä. Joitakin eläviä kasveja on tullut haalittua myös. Kuten tillandsia usneoides (spanish moss) ja neurogelia "fireball".  Kohta pitäisi taas täydentää Repashyn varastoa joten jos jotain tiettyä kaipaa mitä ei meillä valikoimassa muuten ole niin viestiä /meiliä tulemaan =) Sitten vielä odotellaankin Reptizoon terraarioita. Viimeisiä päiviä viedään ennakkotilausten osalta. Ja toukille /koppakuoriaisille lisäillään  verkkokauppaan 5litran pakkaus. Ihanaa viikonloppua kaikille. Leena

Read more

Jahka mummin perunat on kaiveltu maasta on taas aikaa kuljetuksille. Eli perjantaina 9.10 klo 17- Hyvinkää, Riihimäki ,Hämeenlinna ja lauantaina 10.10 klo 9.45 -Lohja,Salo .

Read more

Vihdoin ja viimein varastossa verkkoterraarioita.Alumiinia. Isoimmat pleksiä &verkkoa. Saatavilla 32x32x46 verkkoa 42x42x66 verkkoa 45x45x80 verkkoa &pleksiä 50x50x100 verkkoa 60x60x120 verkkoa &pleksiä Tulossa myöhemmin vielä kokonaan verkkoa 60x60x120 cm terraarioita. Lisätiedot kuvineen laitellaan taas verkkokauppaan.

Read more