News RSS

15.12 ja 17.12 kaupalla myymässä käsintehtyjä koruja Crow River´s exotics. klo, 17-20 18.12 lauantaina esittelemässä & myymässä hämähäkkejä Susiruma salonki & matelijoita LLreptiles.  Klo, 12-18.  Tervetuloa ihmettelemään ja ihastumaan =)

Lue lisää

Jouluviikon elävät lähetykset lähtevät matkaan maanantaina 20.12 ja seuraava lähetyspäivä on 27.12. Myymälä on suljettuna jouluaattona 24.12 Uudenvuoden aattona 31.12 olemme avoinna klo 15-18.  Kiitämme kaikkia asiakkaita kuluneesta vuodesta ja toivotamme mahtavaa joulua =)

Lue lisää

Maanantai =) Päivitetään pian verkkokauppaan uudet tuotteet. Muutamat lasiterraariot ja ötökkä valikoimaa odotettavissa. Pakastekuormakin saapui ja mm,isompia kaneja tuli. Dr.Rhacolta : Guava Ötökkä valikoimasta mainittakoon : Hyppyhämähäkit ,Phidippus regius orange Kotiloita : Limicolaria aurora aethopis "Dark shell" Limicolaria aurora Nigeria F2 Lissachatina zanzibarica "Albino Shell"

Lue lisää

Siltä varalta että joltain on mennyt ilmoitus ohi. Eli olemme suljettuna 15.7-25.7. Tänä aikana tulleet tilaukset toimitetaan 26.7 alkavalla viikolla. Noutopiste on normaalisti avoinna tällä viikolla ja olemme vielä keskiviikkona 14.7 paikalla. Verkkokaupan (maksetut) toimitukset lähtevät 12.7 maanantai ja 13.7 tiistai aamuna vielä matkaan.  Ihanaa kesää =)  

Lue lisää

Muutosta haaveillaan ja sen myötä kaikki Reptizoo lasiterraariot tarjouksessa -15%Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun/ niin pitkään kuin varastossa tavaraa riittää. Huomiothan että lasiterraariot ovat noutotuotteita.Alennus tuli automaattisesti kassalla mutta alennushinnat ovat nyt näkyvissä =)

Lue lisää